Természet puzzle (hegyek, világítótorony, tengerpart) – Clementoni Multi Puzzle 08106

3 db természet puzzle az 1-ben. A Clementoni multi puzzle egy 500 darabos és kettő 1000 darabos kirakót kínál minden puzzle és természet rajongó számára.

A dobozban az alábbi tájképes kirakókat találod:

  • 500 darabos világítótorony melynek mérete 49 x 36 centiméteres. A kirakó képén egy világítótorony látható napnyugtakor az USA keleti partján lévő Fort Williams parkban. A naplementekor látható égbolt csodálatos kék, lila és piros színekben pompázik.
  • 1000 darabos hegyek puzzle, mely Olaszország található Dél-Tirolban. A Braies-tó kristálytiszta vize, valamint a három oldalról körbevett hegycsúcsok nyújtanak lélegzetelállító látványt. A puzzle képét egy stégről készítették ahol a lépcső mellett egy fából készült csónak is látható.
  • 1000 darabos trópusi tengerpart ahol tucatnyi égbe nyúló pálmafák láthatók a homokos tengerpart mögött, miközben a hullámok a partot mossák és a tenger mögül előbújik a nap. Egy álombeli paradicsom helyet idéz elő ami nyugodtságot sugároz.

A tájképes puzzle kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra a kirakó kedvelői számára, hiszen ebben a dobozban 3 lenyűgöző képet rakhatnak ki egymás után.

A Clementoni olasz játékgyár ismert a minőségi strapabíró termékeiről, így garantáltan ez a puzzle is a legmagasabb minőséget képviseli. Darabjai pontosan és szorosan illeszkednek egymáshoz, a minőségi nyomtatásnak köszönhetően élénk szinek jellemzik amely tökéletes összképet, lenyűgöző látványt ad vissza a kirakón látható képről. A gyártás során újrahasznosított papírból készült, ezzel is védve környezetünket biztosítva a fenntarthatóságot.

A kirakó katalógusszáma: 08106
A kirakó angol neve: Landscape – Clementoni
Darabszám: 500 db. + 2 x 1000 db.
A kirakott kép mérete: 49 x 36 – 69 x 50 és 50 x 69 cm.

5990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1652 g
Méretek43 × 7 × 28 cm
Ajánlott életkor

12 éven felülieknek

Márka

Clementoni

Anyaga

Papír

Hány darabos

500 db, 1000 db

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: