Színes fa építőkocka készlet (100 db) – Cubika 15184

Színes fa építőkocka készlet a Cubika márkától, mely 100 darab szuper minőségű fa kockákat és különböző formájú elemeket tartalmaz. A környezetbarát fajáték segítségével végtelen formájú építményeket készíthetnek, mely nagyban fejleszti a finommotorikus készségeiket.

A fa építőkocka dobozában számos olyan minőségi bükk és juharfából készült fa játék elemeket találtok, melyet a Kárpátok szennyezetlen területein élő fákból dolgoztak fel. A vízbázisú, gyermekek egészségére ártalmatlan festékkel bevont fa kockák gyönyörű kontrasztos és pasztell színűek, ami biztosan felkelti a gyermekek érdeklődését és órákra lekötik majd őket, a játék során.

A színes fa építőkocka szettben nagyon sok féle geometriai elemet találtok, melynek segítségével a csemeték megismerkedhetnek a különböző formákkal, kipróbálhatják azoknak egymáshoz viszonyát és olyan egyedi építményeket készíthetnek velük, mely segíteni fog kreativitásuk fejlesztésében is.

A fa építőkocka környezetbarát doboza zárható fedéllel rendelkezik és tetején a sárga zsinóroknak köszönhetően könnyen magatokkal vihetitek bárhol a lakásban, de akár nyaralásra is és a játék után sem marad rendetlenség.

Ez hatalmas fajáték készlet elsősorban kreativitásukat, szem-kéz koordinációjukat, valamint a finom kézmozdulatokat is fejleszti. Rendeld meg a színes fajáték építőkocka szettet amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Cubika játékok 100%-os minőségi fából készült fajátékokat melyeket fenntartható erdőkből használnak fel. A Cubika fajátékok nem csak szórakoztatók de fejlesztik a gyerekek szem-kéz koordinációjukat és a logikai gondolkodásukat is nem utolsó sorban, ösztönzi őket a képernyőmentes időtöltésre. A játékok színei élénk és kontrasztos kinézete a vízbázisú festék használatának köszönhető, amely teljesen biztonságos a gyerekek számára.

8490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1369 g
Méretek25 × 18 × 18 cm
Ajánlott életkor

18 hónapos kortól

Márka

Cubika

Anyaga

Fa

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: