Squid Game puzzle (Nyerd meg az életed kirakó) – 1000 db – Clementoni 39693

1000 darabos Squid Game puzzle (magyarul: Nyerd meg az életed kirakó) a Clementoni márkától. A Tv sorozatos kirakó képén a Squid Game szereplői láthatók. Aki szereti a Netflix egyik legsikeresebb koreai sorozatát, ez a kirakó egy kötelező kelléke a Squid Game ereklye gyűjteményednek. A puzzle kirakott kép mérete: 50 x 69 cm.

A Squid Game puzzle egy színekben és részletekben gazdag képet alkot a Squid Game szereplőiről, köztük Hwang Jun Ho, a veszélyes játék kitalálója, Young-Hee baba, aki minden apró mozdulatot észrevesz, valamint 2 piros ruhás katona / őr.

Ha Squid Game ajándék után kutatsz, ez egy tökéletes választás lehet magadnak vagy szeretteidnek. Rendeld meg amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Clementoni olasz játékgyár ismert a minőségi strapabíró termékeiről, így garantáltan ez a puzzle is a legmagasabb minőséget képviseli. Darabjai pontosan és szorosan illeszkednek egymáshoz, a minőségi nyomtatásnak köszönhetően élénk szinek jellemzik amely tökéletes összképet, lenyűgöző látványt ad vissza a kirakón látható képről. A gyártás során újrahasznosított papírból készült, ezzel is védve környezetünket biztosítva a fenntarthatóságot.

A Squid Game puzzle katalógusszáma: 39693
A puzzle eredeti neve: Squid Game – Clementoni
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 50 × 69 cm
Korosztály: 14 éven felüliek számára

4990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg871 g
Méretek38 × 6 × 28 cm
Ajánlott életkor

14 éven felülieknek

Márka

Clementoni

Anyaga

Papír

Hány darabos

1000 db

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: