Melissa & Doug Emeletes szeletelhető fa torta játékszett (4069)

Rendezz születésnapi partyt barátaiddal, családtagjaiddal és készítsétek el a legszebb rózsaszín emeletes tortát, hogy szerepjáték formájában megünnepeljétek a különleges alkalmat.

Ez az egyedi és minőségi süteményes fajáték tökéletes választás lehet minden lány számára aki szeret a konyhában tüsténkedni. A torta elkészítése után, díszítsd fel a torát, helyzd a gyertyát a tetejére és a dobozban található szeletelő segítségével szeleteld fel, hogy mindenkinek jusson belőle. A torta szeletek szélére tépőzárakat helyeztek el, így a vágása, majd utána újra összerakása igazán könnyű művelet.

Ezzel a főzős játékkal a gyerekek megismerkedhetnek a kés használatával, az egész és rész fogalmaival (pl. fel, negyed, nyolcad szelet), nem utolsó sorban megtanulhatják, hogyan kell teríteni vagy felköszönteni egymást.

Mikor elkészült a tökéletes torta, a torta szeletelővel felvághatjuk őket és tálalhatjuk, először az ünnepeltnek, majd a többieknek akik részt vesznek az eseményen. A fa torta játékkal több órás élményben lehet a gyerekeknek részük, valamint észrevétlenül fejleszthetik kommunikációs és kézügyességüket játékos formában kedvenc barátaival és családtagokkal.

A Melissa & Doug egy amerikai gyermekjáték-gyártó amely a magas minőségű, alaposan kidolgozott és részletekben gazdag kézműves termékeket készít, valamint az egyéb oktató játékok gyártása miatt is sok szülő és nagyszülő választja a kicsiknek a játékaikat.

Az emeletes fa torta játékszett tartalmaz:

  • 1 db tálca
  • 1 db szeletelt torta (8 szelet)
  • 1 db gyertya
  • 1 db fa szeletelő kés
  • Egyéb díszítő elemek

A játék angol neve: Melissa & Doug Wooden Triple-Layer Party Cake
Játék darabjai száma: 20 db
Korosztály: 3 éves kortól

6999 Ft

Elfogyott

További információk

Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Saját raktáron, Korlátozott készlet

Ajánlott életkor

3 éven felülieknek

Márka

Melissa & Doug

Anyaga

fa

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: