Már tudok ollóval vágni készlet – SES Creative 14809

Már tudok ollóval vágni kreatív játék szett a SES Creative márkától. A készletben egy gyermek biztos olló, valamint 16 féle színes papír található, melyen különböző vonalak mentén kell kivágni a papírokat.

A legjobb módja a tanulásnak a gyakorlás, így ez az olló vágó gyerek készlet tökéletes játék lesz a csemetéknek. A készlet 16 képet tartalmaz, vágásra kész vonalakkal és egy szuper biztonságos ollóval, mely csak papírt képes vágni. A vágni való színes képeken vidám állatok, tárgyak és ételek láthatóak, melyen vonallal és egy olló grafikával jelöli a vágás útvonalát. Gyakoroljátok a vonalak mentén lévő vágást és a készlet befejeztével, garantáltan jobban fogtok tudni vágni és kezelni az ollót.

Az olló nem tud hajat, ujjat vagy textilt vágni.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked megtanulja az olló használatát, rendeld meg neki a Már tudok ollóval vágni kreatív szettet amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

Az olló készlet 3 éves kortól ajánlott.

4990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg110 g
Méretek20 × 4 × 20 cm
Ajánlott életkor

3 éven felülieknek

Márka

SES Creative

Anyaga

Műanyag, Papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: