Mappy Toys tevékenységi központ

Mappy Toys tevékenységi központ – 15 játék egyben! Garantált, hosszan tartó időtöltés kicsiknek, annyiféleképp leköti őket a sok játékkal, fénnyel, hanghatással, zenével. Öt oldalán más és más játék, mely csörög, kattog, nyomkodható, húzgálható, egyszerűen megunhatatlan, a gyermekek kedvenc játéka lesz ez!

Mindeközben hatékonyan fejleszti a kicsik látását, hallását, érzékelését, szem-kéz koordinációját, koncentrációkészségét. Az eszközök, játékok javítják a finom motoros képességeket, a kis kezek és ujjak hatékony és precíz használatát. Fejlesztik a hallást, a nyelvet, és azt, hogy hogyan kell utánozni dolgokat, hangokat. A műveletek összekapcsolják a szem és a kéz működését. A játék növelheti a zene iránti érdeklődést, serkenti a hallás fejlődését. A szórakoztató központ segítségével felkeltheted gyermeked természetes kíváncsiságát, hogy saját maga fejleszthesse magát, növelje tudásvágyát.

Színes gyöngyök gombja: Üss rá a gombra a kis kalapáccsal, és a színes gömbök ide-oda, jobbra-balra ugrálni fognak
Húzható gyöngyök: a színes kis gyöngyök segítségével a gyermek megtanulhatja a színek neveit és a számokat.
Mikrofon: Kezdjetek el énekelni! A mikrofonban a gyermek meghallja a saját hangját, ami segít fejleszteni a kognitív képességeket és a hallást.
Tekerő eszközök: Kapcsold be, és a tekerő eszköz bájos zenét fog játszani! A szerkezet életre kelt egy víz alatti világot, és a fantasztikus tengeri lények világába kalauzol el.
Mini telefon: Segít megtanulni a számokat, használatához mindössze vedd ki a helyéről.
Kihúzós játék: alma és banán alakú formákat kell kihúzni a helyükről. A motorikus képességeket fejleszti.
Jelenetek egy ablakban: „Ding, dong”, a nagy rózsaszín gomb megnyomása után különböző hangjelzések hallhatók és a kis ablakban a jelenetek is megváltoznak.
Időszakosan villogó dob a tetején: kellemes dallamok hangzanak fel és különlegesen világító fények látszanak.
Kis TV: Húzd fel a kart, és bekapcsol a kis tv. Ha kikapcsolod, tükörré változik.
Autós játék: Fordítsd el a kulcsot, és autó indítási hangot hallhatsz, nyomd meg a kürtöt, és megszólal a duda. A kis kocsi a kormány elfordításával egy időben mozdul el jobbra és balra.

A doboz nem tartalmazza a működéséhez szükséges 3 db AA elemet. Magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk hozzá. A játékról készült fényképek illusztrációk, az egyes elemek színei a valóságban esetlegesen eltérhetnek.

11536 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1310 g
Méretek29 × 18 × 30 cm
Márka

Mappy Toys

Zenél, hangot ad

Igen, hangot ad, Igen, zenét játszik le

Elemmel működik

Igen

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: