Mancs Őrjárat elektromos (32 billentyűs) zongora mikrofonnal – Lexibook

Mancs Őrjárat mintás, 32 billentyűs elektromos zongora, mikrofonnal a Lexibook-tól. A gyerekek most igazi sztárok lehetnek és megtanulhatják a zongorának az alapjait vagy fejleszthetik ének hangjukat is.

A kék színű Mancs Őrjáratos zongora beépített hangszóróval felszerelt gyerek hangszer. A 8 különböző hangzású zongora hangot testre szabhatják az ő stílusukhoz legjobban illően, valamint 22 előre felvett demo dalt is bekapcsolhatnak amit ha megtanulnak, akár saját maguk is el tudnak játszani. A zongora mérete 43 x 16.5 centiméteres és 4 db AA ceruza elemmel működik ami nem jár a zongora mellé! A zongorára fülhallgatót nem lehet rákötni!

A zongora tulajdonságai:

  • 8 különböző hangzás
  • 8 különféle ritmus
  • 22 demo dal
  • 4 féle dobhang
  • Állítható hangerő

A zongora billentyűi felett matrica formájában látható az összes Mancs Őrjáratos kutyi, Everest, Rubble, Marshall, Skye, Chase, Zuma és Rocky.

A gyerek zongora mellé jár egy piros színű mikrofon is mely 12 cm nagy, zsinórja pedig 70 centiméter hosszú. A mikrofont a zongora hátuljába kell bedugni a megfelelő működéshez.

Ezt a nagyszerű Mancs őrjáratos elektromos zongorát minden 3 éven felüli lánynak és fiúnak ajánljuk akik érdeklődnek a zene iránt.

11880 Ft

Elfogyott

További információk

Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Saját raktáron, Korlátozott készlet

Ajánlott életkor

3 éven felülieknek

Márka

Lexibook

Elemmel működik

Nem tartozék, Igen

Zenél, hangot ad

Igen, hangot ad, Igen, zenét játszik le

Szállítási összehasonlító táblázat: