LEGO Harry Potter – Roxfort a szükség szobája (75966)

Harry Potter Lego, Roxfort, a szükség szobája egy 193 darabból álló Lego építő szett. A Harry Potter rajongók most nem csak a tv képernyőin keresztül élvezhetik a világhírű varázslós filmet, de most Lego formájában is nagyszerű építő és szerepjátékot nyújt lányoknak és fiúknak egyaránt.

A Lego-t ha összeépítetted egy varázslatos világba repíti a fiatal varázslókat és boszorkányokat ahol egy titkos küldetésbe indulnak barátjaikkal, hogy legyőzzék a nagy erejű sötét mágiát. A Harry Potter-rajongók eljátszhatják a klasszikus filmjeleneteket és saját, fantáziadús történeteket idézhetnek meg Harry, Hermione Granger és Luna Lovegood társaságában. Dumbledore Serege bűbájokat gyakorol a rejtélyes Szükség Szobájában.

A gyermekek segíthetnek Harry Potternek megtanítani a Patrónus-bűbájt. Lunának nyúl, Hermionénak pedig vidra patrónusa van. A kilövőket a minifigurák kezébe adhatod, melyekkel rálőhetsz a mechanikus Halálfaló játékra. A klassz funkcióknak és kiegészítőknek köszönhetően a varázslatos móka sosem ér véget!

A Lego Harry Potter készlettel rejtélyes és végtelen kaland vár a szerepjátékra hol eljátszhatják a filmben lévő akció jeleneteket. A közkedvelt szereplőket, mesebeli lényeket és jól ismert helyszíneket tartalmazó, izgalmas Lego készlet életre keltik a Varázsvilágot és a Harry Potter film sorozat részébe csöppenhetnek!

Miután megépítetted a Roxfort szükség szobáját, lehetőség van összekapcsolni a többi eredeti Lego építőjáték készletekkel és különböző izgalmas szerepjátékokat kitalálni amellyel a gyermek játékosan fejleszti kreativitását és Finommotoros készségét és a sikerélmény után önbizalmuk is növekszik amelynek szociális készségei is jobban kialakulhatnak.

A Lego katalógusszáma: 75966
A Lego eredeti neve: Hogwarts™ Room of Requirement
Darabszám: 193 db
Korosztály: 7 éven felüliek számára

9699 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg291 g
Méretek26 × 7 × 14 cm
Ajánlott életkor

7 éven felülieknek

Márka

Lego

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: