Kinder plüss jegesmedve - bolyhos és sima szőrű
Kinder plüss jegesmedve – többféle: bolyhos és sima szőrű

Kinder plüss jegesmedve – többféle: bolyhos és sima szőrű

Válaszd a neked tetsző bolyhos, vagy sima szőrű Kinder plüss jegesmedvét, melyekkel a karácsonyi ünnepek környékén már találkozhattál. A bolyhos típusú már nagyon nehezen beszerezhető, ritkaság, ezért érdemes többet vásárolnod belőle, a készlet erejéig. A feltüntetett ár egy termékre vonatkozik, a plüssfigura mellé élelmiszer, csokoládé nem tartozik.

Ezek a Kinder jegesmedve plüssfigurák körülbelül 26 cm magasak, fehér színűek, és vörös mikulás sapkát hordanak a fejükön, nyakukban pedig vörös színű sál van. Ez a sál és sapka varrással van rájuk rögzítve, így nem levehetőek. A plüss nem képes megállni a lábán, leültetve megül (leginkább kitámasztva), de inkább hurcolászni, ölelgetni valók a kisebbek számára, de igazából bármilyen korosztály számára ajándékozható.

Szemei apró fényes, fekete színű műanyagból készültek, ezeken kívül más kemény, műanyag tartozéka nincs. Orra fekete textilből készült, szája pedig fekete hímzéssel. Sapkája és sálja is textilből van. Talpai és fülei bézs színűek.

Mosni alacsony hőfokon javasolt szükség esetén, szárítógépbe tenni nem szabad.

2999 Ft

Törlés
Várható szállítás: október 19., kedd
(amennyiben ma megrendeled, és a leggyorsabb szállítási módot választod)

További információk

Tömeg78 g
Méretek14 × 15 × 26 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott készlet

Szín

fehér, fekete, piros

Márka

Kinder

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: