Goodness Gang paradicsom plüss (Penny Vitateam Piroska)

A Goodness Gang paradicsom plüss figurát itthon Penny Vitateam Piroska. Eredeti neve azonban Thomas, a legjobb paradicsom, akinek beceneve a „Vörös testőr”, aki büszke arra, hogy keményen dolgozik a tested gondozásán. Mindeközben egy álruhás mester, hiszen valójában nem is zöldség, hanem gyümölcs a paradicsom (a felhasználási módja miatt sorolják sokan mégis a zöldségek közé, mert leginkább a zöldségekkel együtt használjuk a konyhában).

Ez a plüssfigura egyébként hátulról hasonlít legjobban egy valódi paradicsomra. Elölről a szemei és az arca teszik barátságossá, bár kissé meglepődött fejet vág.

Szája fekete színnel hímzett, a teste egésze viszont vörös színű. Talpai, tenyerei barnák, illetve fején nőtt néhány levele zöld színű textilből készült. Orra és szemöldöke a testével azonos anyagú és színű.

Szemei nagy fehér alapon feketék, műanyagból készültek. Nincs egyéb műanyag vagy kemény tartozéka. Lábain nem tud megállni, nem tartják meg, így ücsörög, ezt a műveletet egy alulról beépített kis babzsák is stabilizálja. Kis babzsákocskák vannak még a tenyereiben és a talpaiban is.

Mosni legfeljebb alacsony hőfokon javasolt, nem szabad szárítógépbe tenni vagy vasalni. 18 hónapon aluliak számára nem ajánlott.

2999 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg180 g
Méretek15 × 18 × 21 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott készlet

Márka

Goodness Gang

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: