IKEA Skogshare fehér plüss nyuszi kockás nadrágban

Ritka, fehér színű IKEA Skogshare plüss nyuszi kék-fehér kockás nadrágban szuper minőségben, a készlet erejéig. Magyarországon nem kapható termék, így nehezen beszerezhető ritkaság.

A plüss nyuszi az IKEA-tól megszokott, szuper minőségben készült. Hófehér színű, körülbelül 35 cm magas plüssfigura. Lábain nem képes megállni, leültetni lehet, de inkább ölelgetésre, alvótársnak ideális.

Fülei belülről barna színűek, arcán rózsaszín hímzett karikák találhatók. Bajuszai fekete színű cérnaszálak, nem műanyagból készültek. Orra textilből készült, fekete színű, szemei szintén feketék, hímzettek. Szája ugyanígy fekete hímzéssel van varrva.

Nadrágja a plüssfigura része, nem levehető, teljes egészében hozzá van varrva a nyuszi derekánál. Poliészterből készült, más a tapintása mint a plüssfigurának. Színe négyzetrácsos elrendezésben kék-világoskék-fehér mintázatú. Farka a nadrághoz van varrva, nem rajta átbújtatott. A nadrág elején egy textilgomb található, melynek nincs funkciója.

Mosni szükség esetén alacsony hőfokon javasolt, szárítógépbe tenni nem szabad. Megfelelő odafigyeléssel bármilyen korosztály számára adható.

4499 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg100 g
Méretek17 × 16 × 35 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott készlet

Márka

IKEA

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: