Trefl Mistakos Level Up: Harc a létrákkal ügyességi játék

Harc a létrákkal ügyességi társasjáték a Trefl márkától, melyet Trefl Mistakos Level Up játékként is ismerhetünk. A játék roppant izgalmas és minden koncentrációtokra és kézügyességetekre szükségetek lesz, hogy győzzetek. A játék lényege, hogy a színes, műanyag létrákat egymásra pakoljátok és akinél először omlik össze a létra kupac, az veszít. A létrás játékot legalább 2 féle játékmód szerint tudjátok játszani.

A dobozban összesen 24 db széket találtok, 8 db piros, 8 db kék és 8 db zöld színben. A székek műanyagból készültek és és az alábbi játékmódok szerint tudjátok játszani egyedül vagy akár 3-an is. A játék lényege, hogy az asztalon mindig csak 1 db szék lehet és a többi széket olyan módon kell rápakolni az első létrára, hogy az ne dőljön össze.

Első játékmód:

Ezt a játékmódot egy előre meghatározott körben játszátok. A játékosok a 3 különböző színű létrát fokozatosan pakolják egymás tetejére. Akinél először dőlnek el a létrák, büntetési pontot kap. Az nyer akinek a legkevesebb büntetési pontja van a játék végén.

Második játékmód:

Minden játékos választ egy színt a létrák közül. A létrákat ugyan olyan módon, óramutató irányában pakoljátok egymásra. Akinél leesik a szék, az összes színű létrát magához kell vennie és újra indul a kör. Az nyer akinél nem marad egy darab létra sem.

Az Trefl márkás ügyességi létrás játék minden korosztály számára ajánlott, gyerekeknek, de akár felnőtteknek is egyaránt mely képzi a koncentrációs képességet, valamint a kézügyességet is fejleszti.

A Trefl létrás játék tartalma:

  • 24 színes szék (8 kék, 8 zöld és 8 piros)
  • Magyar nyelvű útmutató

Játékidő: 20-30 perc
Játékosok száma: 1-3
Korosztály: 5 éves kortól

4490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg470 g
Méretek26 × 10 × 15 cm
Ajánlott életkor

5 éven felülieknek

Márka

Trefl

Anyaga

Műanyag

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: