Stranger Things puzzle (2. évad) – 1000 db – Clementoni 39543

Rakd ki kedvenc Netflix sorozatod főszereplőinek poszterét, mely a Stranger Things 2. évadának főszereplőit ábrázolja. A puzzle prémium minőségű, tűéles képet mutat a Stranger Things misztikus sorozatának szereplőiről, melyet minden rajongó imádni fog. A puzzle kirakott mérete: 50 x 69 cm.

Felidézhetitek kedvenc részeiteket miközben a Stranger Things 2. évadának kirakóját próbálod megfejteni, de akár újra is nézheted közben. A Stranger Things egy misztikus sikersorozata a Netflix-nek és ez a puzzle képén is meglátszik. A tűzpiros égbolt, és a kék és fekete, sötét háttér teszi igazán érdekesnek a képet, melynek közepén a Stranger Things főszereplői láthatóak. Az idegenlény szerű tárgy alatt, legnagyobb méretben az Eleven főszereplő látható, alatta pedig többi társa, akivel a sorozat folyamán bizonyár megismerkedhettél.

Ha elég nagy Stranger Things rajongó vagy, a puzzle kirakása után, puzzle ragasztóval ragaszd össze, majd tedd képkeretbe, hogy otthonod valamelyik falát díszítse, ezzel is mutatva, hogy egyik kedvenc sorozatod a Stranger Things. A kirakóhoz a ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható számos minőségi puzzle ragasztó, melyet a kirakóval együtt, saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

Ha Stranger Things ajándék után kutatsz, ez egy tökéletes választás lehet magadnak vagy szeretteidnek. Rendeld meg amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Clementoni olasz játékgyár ismert a minőségi strapabíró termékeiről, így garantáltan ez a puzzle is a legmagasabb minőséget képviseli. Darabjai pontosan és szorosan illeszkednek egymáshoz, a minőségi nyomtatásnak köszönhetően élénk szinek jellemzik amely tökéletes összképet, lenyűgöző látványt ad vissza a kirakón látható képről. A gyártás során újrahasznosított papírból készült, ezzel is védve környezetünket biztosítva a fenntarthatóságot.

A Stranger Things puzzle katalógusszáma: 39543
A puzzle eredeti neve: Stranger Things (Season 2) – Clementoni
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 50 × 69 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

4990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg845 g
Méretek38 × 6 × 28 cm
Ajánlott életkor

10 éven felülieknek

Márka

Clementoni

Anyaga

Papír

Hány darabos

1000 db

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: