Pablo Picasso: Guernica – 1000 db-os Educa mini puzzle (14460)

Pablo Picasso Guernica című festményét ábrázolja ez a kiváló minőségű 1000 darabos Educa mini puzzle. A freskó elkészítésével a spanyol republikánus párt bízta meg Picassót, ezzel képviselve Spanyolországot az 1937-es párizsi Világkiállításon. A vászonra alkotott olajfestmény mérete 349×776 cm, melyet ma Madridban a Museo Reina Sofia múzeumban lehet megtekinteni. A Guernica a háború borzalmait mutatja be, valamint azt szemlélteti, hogy az áldozatok jellemzően ártatlan civilek.

Mit jelent az, hogy mini puzzle? A mini puzzle bár darabszámra ugyanannyi elemet tartalmaz, mint a hagyományos társai, azonban méretében eltér azoktól, ezáltal nehézségi foka is magasabb. Összehasonlításképp: egy klasszikus 1000 darabos puzzle körülbelül 50×70 cm-es, ezzel szemben ez a mini 1000 darabos Pablo Picasso: Guernica puzzle mindössze 62,5×30 cm méretű. Ezáltal a puzzle darabkái is kisebbek a megszokotthoz képest, tehát igazi kihívás azoknak, akik a megszokott darabszám mellett még nagyobb kihívásra vágynak.

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló időtöltés, fejlesztheti a finommotoros képességeket, a kombinatív képességeket, a türelmet és a kitartást.

Ha kiraktad a puzzle-t, össze is ragaszthatod, és a lakás falára kihelyezheted, mely szuperül díszíti a helyiséget. Ehhez a dobozban egy speciális puzzle ragasztót is találsz. Ha esetleg a gyártás és a csomagolás során megsérült vagy kimaradt volna a készletből esetlegesen egy-egy puzzle darabka, az Educa kérésre megküldi azok pótlását.

A puzzle katalógusszáma: 14460
A puzzle eredeti neve:
  1000 GUERNICA, P. PICASSO «MINIATURE», EDUCA
Mérete kirakva: 62,5×30 cm
Kirakó darabszámai: 1000 db
Ajánlott életkor: 12 éven felülieknek

A csomagolás a képen láthatótól esetlegesen eltérhet.

2999 Ft

Elfogyott

További információk

Márka

Educa

Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott készlet

Ragasztható

a ragasztó tartozék, Igen

Hány darabos

1000 db

Ajánlott életkor

12 éven felülieknek

Anyaga

Papír

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: