LEGO Creator 3in1 Tűzsárkány (31102)

234 darabos Lego Creator 3 in 1, a tűzsárkány. Építsd meg a félelmetes tűzsárkányt vagy a nagy fogú tigrist vagy éppen a ravasz skorpiót.

A gyermekek imádnak játszani ezzel a rémisztő, tűzokádó sárkány játékkal, melynek állítható feje, állkapcsa, lábai, farka, szárnyai és karmai vannak, emellett egy nyitható kincsesládát is rejteget, benne válogatott elemekkel. Építs és játssz szabadon!

Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben készlettel a gyermekeknek 3 különböző, szórakoztató építési és játékélményben lesz részük.

Építhetnek tűzsárkányt, amit átalakíthatnak kardfogú tigrissé, melynek állítható végtagjai, feje és állkapcsa van, egy állítható lábú és állkapcsú skorpióvá vagy valami újjá, amit csak kitalálnak. Ez az építőjáték fantáziadús játékra inspirál, emellett nagyszerű, bármilyen alkalomra szóló ajándék gyermekek számára. Fantázia és valóság szülte, jól ismert modellek.

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan játékokat nyújtanak a gyermekek számára, melyek bámulatosan részletesek, különböző szenvedélyeket ragadnak meg és beindítják a fantáziadús játékot. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra ösztönzik.

A Lego katalógusszáma: 31102
A Lego eredeti neve: 3in1 Fire Dragon Building Kit
Darabszám: 234 db
Korosztály: 7 éven felüliek számára

11999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Ajánlott életkor

7 éven felülieknek

Márka

Lego

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: