LEGO Classic 10692: Kreatív építőelemek

Lego Classic kreatív építő szett mely 221 db, 29 különböző színű Lego darabkát tartalmaz amivel több kisebb tárgyat, járműt vagy akár egy házat meg tudnak építeni.

A gyerekek most szabadjára engedhetik fantáziájukat ezzel Lego classic kreatív építő szettel melyben minden megtaláltok ahhoz, hogy akár egy világítótornyot hajóval, egy versenyautót vagy egy bocit megépíthessen. A dobozban 29 különböző színű Lego elemet találtok, valamint ablakokat, ajtókat, kerekeket, propellereket és még sok olyan kiegészítőt ami olyan ötleteket adhat a gyermeknek amire még senki sem gondolt, ezzel fejlesztve a kreativitást, probléma megoldó képességet és a kézügyességüket is.

Ahhoz, hogy beinduljon a fantáziájuk, kezdjék először a dobozban található útmutató alapján megépíteni az állatokat, járműveket amitől sikerélményük lesz és nagyobb önbizalommal látnak neki az egyedi ötleteknek.

A lego classic kreatív építőelemek szettel lehetőség van összekapcsolni a többi eredeti Lego építőjáték készletekkel és különböző izgalmas szerepjátékokat kitalálni amellyel a gyermek játékosan fejleszti kreativitását és finommotoros készségét és a sikerélmény után önbizalmuk is növekszik amelynek szociális készségei is jobban kialakulhatnak.

A Lego katalógusszáma: 10692
A Lego eredeti neve: Creative Bricks 10692
Darabszám: 221 db
Korosztály: 4 éven felüliek számára

7799 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Ajánlott életkor

4 éven felülieknek

Márka

Lego

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: