Lebegő Labda Céllövölde 2.0 – Ügyességi Játék (Merchant Ambassador)

A lebegő labda céllövölde (angolul Hover Shot) hihetetlen sikert aratott, de a 2.0 változatával most egy jelentős fejlesztésen esett át, ami még szórakoztatóbbá teszi ezt a célba lövő ügyességi játékot.

A játék lényege, mint minden céllövöldénél, a célpontot, azaz ebben az esetben az 5 db labdát kell eltalálni a lehető legrövidebb idő alatt. A játékban két nehézségi szint van a két különböző méretű labdának köszönhetően, amit a nyilakkal kell eltalálni a játékfegyver segítségével. A gépet mikor bekapcsoltad az 5 db fújó szelep a különböző méretű hungarocell labdákat a levegőbe emeli és az nyer, aki előbb eltalálja azokat. Ezt a játékot akár este is vagy nappal egy sötét szobában is lehet játszani, mert a lebegő labdák foszforeszkálva világítanak a sötétben, ha feldíszíted őket a mellékelt matricákkal.

Ez egy tökéletes játék akár egy személyben is, de barátokkal családtagokkal is összemérhetitek tudásotokat, hogy ki tudja előbb eltalálni a labdákat. Aki már elég profinak érzi magát, használhatja a kisebb méretű labdákat, állítsatok be egy stoppert és nézzétek meg, hogy egy bizonyos idő alatt mennyi kis labdát tudtok eltalálni a nyilak segítségével. A célpontokat akár keverhetitek is, például: 3 kicsi és 2 nagyobb labda – utóbbiak a játék végén több pontot érnek.

A lebegő labda céllövölde ügyességi játék tartalma:

  • Céltáblaként használatos légibázis
  • 1 db léghajtású pisztoly
  • 6 db puha szivacs nyíl
  • 12 db puha hungarocell golyó
  • 1 db sötétben világító matricalap
  • Használati útmutató

A játékfegyvert ki is lehet dekorálni a stílusotok szerint.

A játék elemmel működik (4 db LR14), mely nem tartozék.

Hány lövésre lesz szükséged, hogy mind az 5 labdát eltaláld a lehető legrövidebb idő alatt? Játékra fel!

Tipp: Ha véletlenül valamelyik labda elkeveredik, egyes ping-pong labdákkal is tud működni a játék, de az igazi élményt a dobozban csomagolt labdák adják.

14999 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg1083 g
Méretek9 × 34 × 44 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Saját raktáron, Korlátozott készlet

Márka

Ambassador

Ajánlott életkor

6 éven felülieknek

Elemmel működik

Nem tartozék, Igen

Szállítási összehasonlító táblázat: