Lebegő célpont – Dark shoot target

Lebegő célpont tábla mely a sötétben világít. Ez lehet a gyerekeknek a legmenőbb és legizgalmasabb fegyverjáték amit kaphatnak.

Az elektromos fegyverjáték egy egyedi formában méretteti meg a gyerek célzó képességét ahol nem egymást, hanem az 5 darab levegőben lebegő labdát kell a játékfegyver szivacstöltényei segítségével eltalálni. A szivacstöltények kompatibilisek a Nerf és az X-Shot töltényekkel is.

A céltáblán 5 fúvó egység található melyet ha bekapcsolunk, a polisztirol puha labdákat a legmechanizmusnak köszönhetően a levegőbe emeli. A játékban az nyer aki minél kevesebb lövésből eltalálja az 5 labdát, hogy azok leessenek.

A céllövöldözős játék nem csak labdákkal élvezetes. A golyókat lehetőségünk van céltáblákra lecserélni melyeket ha eltalálunk a tetejül ledől. Ebben az esetben az nyer akinek a legtöbb pontja van a játék végén.

Van azonban még egy funkciója a Lebegő célpontnak, ha a golyókat lecseréljük az öt különböző számmal ellátott céltáblára ls azokra célzunk. ha sikerül eltalálni valamelyik, azonnal le is dől a teteje, így lehet számolni az elért pontokat.

A céltáblán egy tekerhető gombnak a segítségével 2 különböző nehézségi szintet tudunk állítani ahol megszabhatjuk, hogy a labdák milyen magasan lebegjenek a céltáblától.

A lebegő céltábla és a játék fegyver minden zöld színű része világít a sötétben, ezért egy izgalmas éjszakai párbajon is megmérhetik a gyerekek tudásukat, hogy ki céloz a legjobban és ki tudja mind az 5 golyót a leggyorsabban eltalálni.

A lebegő céllövölde játék tartalma:

 • 10 db polisztirol golyó (5 kisebb, 5 nagyobb)
 • 5 db számmal ellátott céltábla
 • 1 db USB zsinór
 • 1 db pisztoly

A céltábla USB kábellal vagy 4 darab elemmel működik.
A lebegő célpontos játék 8 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak egyaránt.

Célzásra felkészülni, vigyázz, kész, LŐ!

8099 Ft

Elfogyott

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
 • 14 napos termékvisszaküldés!
 • Többféle szállítás és személyes átvétel
 • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
 • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
 • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés  

További információk

Tömeg836 g
Méretek39 × 8 × 28 cm
Márka

Formatex

Ajánlott életkor

8 éven felülieknek

Elemmel működik

Nem tartozék, Igen

Zenél, hangot ad

Igen, hangot ad

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: