Küklopsz támadás, vizet spriccelő kerti célbalövő játék (Bestway 53044)

Vigyetek még több szórakozást a nyári napokon a szabadba ezzel a Küklopsz támadás célba lövő játékkal, a Bestway márkától. A vizet spriccelő kerti játék egy hatalmas szörnyet ábrázol felfújva, aminek fogait a szivacs töltényű pisztollyal kell eltaláljatok, ám vigyázz, mert ha slagot csatlakoztatsz a felfújható szörnyhöz, ő is visszatámad és hamar vizesek lesztek.

A vizet spriccelő kerti játék egy felfújható, 145 x 51 x 132 cm-es piros szörnyet ábrázol, melyet fel kell fújjatok. Csatlakoztassátok slagot a szörnynek az aljához, amitől ő is visszatámadhat a lövöldözős csatában.

A fegyver használatát egy lábpumpa segítségével tudjátok használni, ahol a feladat, hogy a Küklopsz szörny külön felfújható fogait kell eltaláljátok. A játszmát az nyeri, aki a legrövidebb idő alatt tudja eltalálni a fogszemeket.

Ha szeretitek a kültéri játékokat, rendeld meg ezt a Küklopsz alakú, vizet spriccelő kerti célba lövő játékot a készlet erejéig, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

5 éven felülieknek ajánljuk, de akár még felnőttek is élvezhetik a játékot!

7490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg2050 g
Méretek51 × 8 × 30 cm
Márka

Bestway

Ajánlott életkor

5 éven felülieknek

Anyaga

Műanyag

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: