Kinder kék plüss nyuszi – műanyag szemű

A Kinder márka egyik nagyon kedvelt tagja ez a kék színű plüss nyuszi, melyet jellemzően tavasszal, húsvét környékén lehet a boltokban kapni. De mi van akkor, ha nyár közepén veszítettétek el a kedvenc barátot, és egy fél évig még nem lehet hozzájutni? Jó hír, hogy nálunk akár egész évben megveheted, amennyiben éppen van készleten, hiszen mi is kifogyhatunk belőle. De az esély így is meg van rá, hogy beszerezd a kék plüss nyulat.

A plüssfigura körülbelül 23 cm magas, teljes egészében kék színű. Piros-fehér színű, a Kinder márkára jellemző kezeslábast visel, mely nincs hozzávarrva, így a kisebbek le tudják venni róla. Erre nincs szükség, de úgyis megteszik.

Szemei fekete színűek, csillogó műanyagból készültek. Más műanyag, kemény tartozéka nincs a nyuszinak. Szája hímezve van, orra textilből készült. Fülei belül fehérek, kívül kék színűek. Talpa is fehér színű. A nadrágja hátsó részén lévő kis vágáson bújik ki rövid, fehér színű farkincája.

Mosni alacsony hőfokon javasolt, mosógépbe tenni nem javasolt, vasalni nem szabad. Egy éven aluliak számára nem ajánlott.

Bár az üzletekben édesség mellé csomagolva lehetett megvásárolni, ez a termék csokoládét és egyéb élelmiszert nem tartalmaz.

2899 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg66 g
Méretek10 × 12 × 23 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott készlet

Márka

Kinder

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: