Csokis-mogyorós fánk úszógumi (114 cm) – Intex 56262

Óriási csokis mogyorós fánk mintás úszógumi az Intex márkától. A fánk mintás úszógumi kinézetétől biztosan mindenki megkívánja majd az édességet, ugyanis kinézete olyan, mint egy hatalmas cukor bomba.

Az úszógumi mintázata mogyoróval bőségesen megszórt csokis fánkra hasonlít. Felfújt mérete 114 cm átmérőjű, melyet egy biztonságos szelep véd, így sosem kell aggódj, hogy játék közben leenged. Szájjal is fel tudod fújni, de gyorsabb egy pumpa segítségét használni, melyet webáruházunkból is meg tudsz rendelni az úszógumival amit saját magyarországi raktárunkból szállítunk.

Hűtsd le magad a forró nyári napokon ezen a fánk úszógumin és legyél te a legmenőbb a vízen. Az úszógumi nem csak a vízen praktikus, de az árnyékban is kiválóan használható fejtámla.

Maximális terhelés: 100 kg.

Az úszógumi csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

3790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg640 g
Méretek20 × 5 × 18 cm
Ajánlott életkor

8 éven felülieknek

Márka

Intex

Anyaga

Műanyag

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: