Bing nyuszi képes mesekönyv: Bújócska (32 oldalas)

Olvassatok Bing nyuszival! A 32 oldalas, puha kötésű, gyönyörűen illusztrált képes mesekönyv története a Bing nyuszi és barátai az óvodában bújócskázásáról szól.

Bing nyuszi és barátai egy szép délutánon Amma bölcsődéjében bújócskát játszanak. Bing, az akaratos nyuszi mindenáron nyerni szeretne és mindent megtesz, hogy megtalálják őt, hogy ő legyen a következő hunyó. Ám annyira megfeledkezik minden másról, hogy a játék előtt még a mosdóban sem megy társaival Sulával és Flop-al, hogy pisiljen. …Pedig sajnos jobban tette volna. A mesekönyvben megtudhatjátok, hogy mi történt Bing nyuszival és mi ebből a tanulság.

Ha gyermekeknek olvasunk, illetve bevonjuk őket az olvasásba azzal, hogy a képeket kielemezzük velük, jelentős hatással vannak a fejlődésükre. Nagyban segít nekik a viselkedésük formálása, a különböző ingereknek a feldolgozása, valamint még nagyobb lesz a szókincsük, jobban koncentrálnak a hallott mondatokra és műveltebbek lesznek.

A Bing nyuszi és barátai egy angol animációs gyermek tv sorozat Ted Dewan könyvei alapján. A rajzfilm egy Bing nevű óvodás nyusziról szól ahol a gyerekek végigkövethetik Bing mindennapjait. Az apró eseményekkel megmutatják a gyerekeknek, hogyan tanul új dolgokat barátai, Flop, Sula, Pando, Charlie és Amma segítségével. A rajzfilm a 2-6 éves gyerekek egyik legkedveltebb rajzfilmje.

Mesekönyv oldalainak száma: 32
Kötésmód: puha kötés
Mérete: 23.5 x 25.5 cm.
Ajánlott korosztály: 0-3 éveseknek

Változat:
Bújócska mesekönyv
Hová lett Hoppity? mesekönyv

2499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés  

További információk

Tömeg165 g
Méretek26 × 1 × 24 cm
Ajánlott életkor

3 éven felülieknek

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: