Bing Nyuszi és Barátai mesekocka szett – 12 db – Clementoni

12 darabos Bing Nyuszi és Barátai mesekocka szett a Clementonitól. A mesekockák és annak csomagolása 100%-os újrahasznosított anyagokból készült amely szuper játékélményt ad a kicsiknek ahogyan 6 féle különböző jelenetet rakhatnak ki kedvenc meséjükből.

A Clementoni mesekocka kirakó melynek kirakott képmerete 16 x 12 centiméteres a népszerű Bing nyuszi és barátai mesehősök szerepelnek rajta. A kockák mindegyik oldalán más-más képjelenetek vannak a meséből amit a gyerekek ki tudnak rakni, mint például:

  • Bing nyuszi és Flop
  • Sula és Amma
  • Pando és Bing nyuszi
  • Bing nyuszi és Sula
  • Pando és a zöld barátja
  • Sula és Bing nyuszi

A kockák méretének köszönhetően már a legkisebb gyerekek is megismerkedhetnek a kocka formájával és a különböző színekkel amit a kockákon látnak.

A mesekockákkal való kirakózás során a gyerekeknek játékos formában fejlesztik koncentrációs képességüket, memória és kézügyességüket egyaránt.

Különlegesség, hogy ez a Clementoni Bing mesekocka szett 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, védve a környezetet és a tudatos játékfejlesztést a jövőre nézve. A Clementoni ezért is tüntette fel az újrahasznosított kemény kartonú dobozán a “Play for Future” feliratot ami magyarul Játssz a jövőért jelenti.

Mesekockák darabjai száma: 12 db
A kirakott puzzle mérete: 16 x 12 cm
Korosztály: 3 éven felüliek számára

Változat:

2999 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg316 g
Méretek23 × 6 × 19 cm
Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Saját raktáron, Korlátozott készlet

Ajánlott életkor

3 éven felülieknek

Márka

Clementoni

Hány darabos

12 db

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: