Bing nyuszi: A magas csúszda mesekönyv (32 oldalas)

Olvassatok mesét Bing Nyuszi és barátaival! A 32 oldalas, puha kötésű, gyönyörűen illusztrált képes mesekönyv Bing Nyuszi és Pando játszótéri kalandjáról szól, ahol Bing Nyuszi megpróbálja legyőzni félelmét a magas csúszdával szemben. Vajon sikerül neki?

Bing Nyuszi a piros kockás kantárnadrágos közkedvelt meseszereplő, egyik legjobb óvodás társával, Pandoval egy új játszóteret fedeznek fel, melyben számos szuper játékot próbálnak ki, mint a mászóka, billenő alagút vagy a himbálózó kötéllétra. …na és hatalmas csúszda is! Bing nyuszi nem szeret a magasban lenni és minden félelmét megpróbálja legyőzni, hogy lecsússzon a csúszdán. A Bing Nyuszis mesekönyv ennek történetet meséli el.

Ha olvasunk gyermekeinknek, illetve bevonjuk őket az olvasásba azzal, hogy a képeket kielemezzük velük, jelentős hatással van a fejlődésükre. Nagyban segít nekik a viselkedésük formálása, a különböző ingereknek feldolgozására, valamint még nagyobb lesz a szókincsük, jobban koncentrálnak a hallott mondatokra és műveltebbek is lesznek.

A Bing nyuszi és barátai egy angol animációs gyermek tv sorozat Ted Dewan könyvei alapján. A rajzfilm egy Bing nevű óvodás nyusziról szól, ahol a gyerekek végigkövethetik Bing Nyuszi és barátai mindennapjait. Az apró eseményekkel megmutatják a gyerekeknek, hogyan tanul új dolgokat Flop, Sula, Pando, Charlie és Amma is. A rajzfilm a 2-6 éves gyerekek egyik legkedveltebb rajzfilmje.

Az olvasás az olyan Bing szokás, ezért rendeld meg a Bing Nyuszi: A magas csúszda képes mesekönyvet amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk!

A Bing Nyuszi mesekönyv oldalainak száma: 32
Kötésmód: puha kötés
Mérete: 26 x 24 cm.
Ajánlott korosztály: 0-3 éveseknek

Változat:
A magas csúszda mesekönyv
Bújócska mesekönyv
Hová lett Hoppity? mesekönyv

2499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg163 g
Méretek26 × 1 × 24 cm
Ajánlott életkor

Születéstől fogva

Márka

Móra

Anyaga

Papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: